vinterstemning

Ansatte

Her er vi som jobber i Fosseskansen barnehage. I tillegg vil det være faste vikarer.

Jens Petter

Barnehagelærer

Jens Petter jobber som barnehagelærer i 100 % stilling. Jens har bachelor som barnehagelærer fra Dronning Mauds minnes høyskole og har fordypning i ledelse og prosjektrettet arbeid.

Linda

Linda Kristin Ophaug

Assistent

Assistent med perlehumør. Linda har lang erfaring fra barnehage. Hun er glad i all slags lek, både inne og ute. Har alltid tid til litt ekstra tøys og tull.

Lise

Lise Beate Bye

Assistent med bachelor i idrett.

Lise, assistent med bacheleor i idrett. Tar gjerne frem ski, og spikkekniv, telt og igloo bygging. Er den som ofte drar i gang fotballkamper og lengdehopp.

Marit Nordås

Styrer

Marit trives både på tur med barna og med det administrative arbeidet.

Merete

Merete Kristiansen

Assistent

Merete, bakende formingsspesialist, med ett stort utehjerte. Trives godt i all slags vær, og med barn i alle aldre. Merete er også veldig opptatt av bier, kompostering og frøsanking. Du finner gjerne Merete i drivhuset vårt eller på jakt for å klappe bier.

Monica

Monica Skavdal

Barne og ungdomsarbeider

Monica, syngende og dansende fagarbeider, med stor erfaring innen gipsarbeider. Er like kjapp til å ta frem aktiviteter, som til å rydde dem sammen igjen.


Siri

Siri Vognild

Pedagoisk leder

En solstråle som hiver seg med i leken sammen med barna. Siri har utdanning som førskolelærer med IKT i lek og læring som fordypning. Siri er en danseløve som gjerne bruker dette sammen med barna.

Torgeir

Barnehagelærer

Torgeir er en blid og gitarspillende ung mann med bachelor som barnehagelærer fra høyskolen i Volda. Torgeir er nyansatt i barnehagen i 80 % stilling. Torgeir har fordypning i friluftsliv fra utdanningen.